Pro-Q is graag de verbindende schakel tussen IT-professionals en projecten, rekening houdend met de wensen en eisen van alle betrokken partijen. Iedere professional heeft immers zijn eigen ambities, persoonlijke- en vakinhoudelijke groei voor ogen. Met ruim 25 jaar ervaring in het matchen van IT-professionals op uitdagende projecten beschikt Pro-Q over gedegen marktkennis van de markt voor externe inhuur.

Kernwaarden

Samenwerking

Als IT-professional en Pro-Q werken we optimaal samen om de juiste vacature te vinden voorde volgende stap. Dit garandeert wederzijdse tevredenheid en vertrouwen. Een belangrijk uitgangspunt.

Pro-Q-samenwerking

Relatie

Pro-Q neemt de tijd voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. In dat gesprek staan jouw ambities en de weg waarop je ze wilt realiseren centraal. Wat drijft je als professional én welke omgevingen spreken jou het meest aan.

Pro-Q-kennismakingsgesprek

Maatwerk

Een goede match tot stand brengen tussen jouw kennis en ervaring als professional en een project is één ding. Uiteindelijk zijn het zaken als persoonlijke ontwikkeling, ambities, bedrijfscultuur én de juiste klik met de opdrachtgever die uiteindelijk bepalen of dit het juiste project voor je is. Dat maatwerk kan Pro-Q bieden door de persoonlijke aanpak.

Pro-Q-projectstart

Openheid

Openheid betekent korte lijnen, duidelijke afspraken én een transparante aanpak. Ook geeft Pro-Q vanuit 25 jaar marktkennis realistische feedback op de combinatie van jouw CV en het door jouw gewenste project.

Pro-Q-profielcheck

Opdrachtgevers Pro-Q

Bekijk onze referenties.